KING GEORGE VIII

King George fortsetter der han slapp i juni med stemningsfull og halvmørke beats flankert av hjemsøkende pads, trap-baserte trommerytmer og en noe psykedelisk vri på melodilinjene. Den store forskjellen i EPens andre del er tekstinnholdet, som i denne omgang er en mer introspektiv avklaring av hvem artisten er og hva han ønsker å oppnå. Dette kommer tydelig fram gjennom refrengtekstene i låtene “Melanin Monroe”, “Paraglide (Reception)” og Benediction. Med seg på laget har King George igjen Attack Music-affilierte Qalifa og Gemini på produksjon (Benediction, co prod. Unless It’s Over), men også nye navn grunnet artistens opphold i London denne høsten. Spennende talenter som Martine Rygvold, T’Challa, Yung A, Matthew J. Cooper, T-Clean og L.E.A. er med på å skape bredden EPen ønsker å uttrykke.

King George VIII er soloprosjektet til produsenten, DJen og artisten George Ofori (23) fra Trondheim. Han spiller og produserer rytmiske låter, innenfor en urban og melodisk ramme, med størst innflytelse fra sjangrene R&B, melodisk electronica og nu-disco. King George VIII har remikset låter for artister som blant annet The Fjords, Bow to Each Other, Farao og Ganezha, og har gjort et knippe konserter i både Oslo, Bergen og Trondheim, eksempelvis Trondheim Calling 2014, Amnestys OL-åpning 2014, Studentersamfundet, SUPA, Café Løkka, ME og Sawol. Planen fremover er et større albumkonsept som skal utarbeides i 2016 samt spennende produksjoner for flere, store norske artister.

Musikk

Single /Utgitt 2020


OUT OF MY LEAGUEKjøp her

Bilder

QALIFA

Qalifas muskalske karriere som rapper, låtskriver og musikkprodusent startet da han stiftet hip hop gruppen ROLL-X-SIDE i 2002. I 2005 utgav ROLL-X-SIDE sin første singel ”Hva som skjer” feat BOB som ble spilt både på radioen og ZTV. De påfølgende singlene ”Tonight” (2008) og ”Frem og tilbake” (2010) og albumet ”Injection Reloads” resulterte i nominasjon ”Årets mest lovende band” i 2010 av UT-Awards.

Sommeren 2013 begynte han å satse fullt på solokarrieren. Med inspirasjon fra old school hip hop, trap og moderne hip hop har det langt resultert debutalbumet ”Music, Love & Cake” hvor singlene ”Check In” og ”Good Girl Bad Girl” ble anbefalt og spilt av NRK P3. Qalifa har bred live erfaring med konserter som 2XH-festivalen (2010), Trondheim Calling (2010 og 2014), Olavfestdagene (2011) og mange flere. Norsk hip hop har vokst enormt de siste 10 årene, med alt det suksessen innebærer. Det er likevel de som prøver å holde sjangeren ekte, og Qalifa er utvilsomt en av disse.

Han er affiliert med Attack Music, som er hans eget label med. 2015 var en av med å arrangerte Trondheim første offisielle Cypher og planen videre for 2016 er å slippe sitt neste album.

Musikk

Single /Utgitt 2015


DE VEIT DETKjøp her 

Single /Utgitt 2017


TAKE OFFKjøp her

Bilder

GERALD OFORI

Musikalsk gavepakke fra Gerald Ofori med EP'n "ULTRAVIOLET". Gerald Ofori har nettopp blitt 18år gammel, men har allerede rukket å slippe et imponerende register med debut EP’n «Missed Calls» og nå får vi høre andre smakebit på hans andre EP. Han synger, rapper og skriver tekster som viser at han holder et veldig høyt nivå, og nå forsetter han i det gode sporet med
utgivelsen. “Ultraviolet” er litt melankolsk, men samt vakrere enn mine tidligere utgivelser.

Jeg viser dette i både itekst og produksjon og låtene handler for det meste om jenter og tidligere forhold. Jeg har også
begynte å jobbe litt med internasjonalt med produsenter og på denne EP er jeg litt mer vågal medteksten, så den er på en måte et nytt steg for meg i låtskrivingen min". - Gerald Ofori
Den unge artistens store lodd i musikklivet er hans relative unge alder med voksent innhold, evne til å produsere og skrive alt selv, og hans internasjonale fremtoning med engelske tekster og tidsriktigeproduksjoner.

Han har vært svært aktiv i det norske musikklandskapet og musikken har sørget for masse oppmerksomhet fra medier som P3, GAFFA, Junkyard, I-D/Vice og 730.no, samt opptrender påSlottsfjell, Festningen, Vill Vill Vest, Trondheim Calling og en rekke konserter. 2019 har vært lærerrikt så langt og Gerald ser fram til spille mer konserter og jobbe videre på debutalbumet.

Musikk

Single /Utgitt 2020


PHOENIXKjøp her 

EP /Utgitt 2020


ULTRA VIOLETKjøp her

Bilder

KRISTOFA

Martine Rygvold er et helt rått, musikalsk naturtalent fra Trondheim. En døråpner til musikkverden åpnet seg da hun studerte på musikkskolen LIPA i Liverpool, også kjent som Paul McCartnet-skolen hvor hun kom inn på første forsøk på audition. Talentet kommer av årevis med øving og praksis erfaring som gjør at stemmen hennes så kraftig, med stor spennvidde.

Martine Rygvold er klar med rykende fersk musikkvideo 15.september og skal holde en slippfest med sitt band på Kafe Skuret samme dato. Med «Tall» kombinere Martine mer enn noen gang sin enestående evne til å få frem en catchy låt med sylskarp stemme.«Tall» er produsert av selveste Erlend Elveseen som blant annet har produsert låter for Bendik og The Fjords, og musikkvideoen er regissert av label-kompisen Qalifa. Etter en respektabel 8.plass fra Idol 2013 og flere singelslipp, er hun klar for å gi debut albumet i løpet av 2016/17.

Siden sist har musikkvideoen til «Minefield» blitt streamet over 14 tusen ganger, sangen ble listet på poplisten til«Norsk på Spotify» og fikk skryt av journalisten i musikkmagasinet HISSIG: «Dette er en pianoballade med en tekst om det slitesterke temaet tapt kjærlighet og en melodi som (faktisk) tangerer Beyonces Halo. Hør låten noen ganger, og du skal slite med å få den ut av hodet».

Musikk

Single /Utgitt 2020


PHOENIXKjøp her 

EP /Utgitt 2020


ULTRA VIOLETKjøp her

Bilder